Zonder zorgen: Auto voor de zorg


Actie voor de zorg!

Met z’n allen hebben wij de verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren om de situatie aangaande de volksgezondheid op te lossen. Naast de maatregelen die wij als autobedrijf nemen voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten willen wij ook graag iets betekenen voor de zorg.

We hebben een tiental auto’s ter beschikking gesteld die zorgmedewerkers op weg kunnen helpen tegen een enorm voordelig tarief. Heel simpel: een maand lang, voor een bedrag vanaf €250,- all-in, 1.500 km vrij. We zullen dit aanbieden voor twee maanden lang en als de situatie dit vraagt de termijn verlengen.

Zo hopen wij de zorgmedewerkers veilig op weg te kunnen helpen als dank voor hun harde werken in deze crisis. Vanuit onze omgeving horen we dat steeds meer mensen zich aanmelden om bij het ziekenhuis te gaan werken. Maar niet iedereen heeft vervoer en/of durft gebruik te maken van het openbaar vervoer. Vrijwilligers, oud zorgmedewerkers die weer de zorg in gaan; iedereen doet zijn uiterste best en wij willen hen helpen!

Geen kleine lettertjes. Direct opzegbaar na de eerste maand, 1.500 km vrij, all-risk verzekerd, €300,- eigen risico; het enige wat u hoeft te doen is te tanken. Heeft u specifieke vragen dan kunt u ons gerust bellen, samen komen we eruit om u op weg te helpen! Deze actie is echt bedoelt om de zorgmedewerkers veilig naar hun werk te brengen en weer terug. Hiermee hopen wij dat de zorgmedewerkers zich blijven inzetten en blijvend mobiel kunnen blijven. (OP=OP, onderstaand de auto’s die beschikbaar zijn.)

Neem hier contact met ons op.

Opel Adam
€250,- All-in / 1.500 km vrij
€300,- eigen risico

Opel Adam
€250,- All-in / 1.500 km vrij
€300,- eigen risico

Ford EcoSportAutomaat
€350,- All-in / 1.500 km vrij
€300,- eigen risico