Werkplaats


Werkplaats voor uw auto onderhoud in Elspeet, Nunspeet en Putten

Franken is uw werkplaats voor auto onderhoud, wij staan klaar voor u met drie vestigingen in Elspeet, Nunspeet en Putten. Wij denken met uw onderhoud mee zodat u geen extra kosten heeft. Geen schade is te klein of te groot en geen reparatie is teveel werk voor ons! Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvende taxatie en kom erachter wat autobedrijf Franken voor u kan betekenen!

Opel dealer en Ford specialist Opel franken elspeet nunspeet putten Ford specialist franken elspeet nunspeet putten

Als Opel dealer en Ford specialist zijn we voorzien van de meest up-to-date software voor onze klanten auto’s. Daarnaast zijn we op het gebied van elektrificatie vooruitstrevend gezien onze kennis en apparatuur in huis. Mede dankzij cursussen voor onze medewerkers van Opel en Ford zijn onze monteurs altijd uitgerust met de juiste kennis, wel zo prettig als ze aan uw auto werken.

Hét autobedrijf in Elspeet, Nunspeet en Putten

Met het onderhoud van Autobedrijf Franken weet u altijd waar u aan toe bent. Van te voren afspraken maken en de klant bellen bij onvoorziene reparaties zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast heeft het autobedrijf een uiterst voordelig uurtarief tegen dealer kwaliteit, wel zo fijn! Uniek is het autobedrijf door gratis haal- en brengservice aan te bieden. Daarnaast krijgt u bij uw jaarlijkse onderhoudsbeurt een pechhulp voor een jaar erbij en dat op elk merk! Na uw onderhoudsbeurt hoeft u overigens ook niet direct langs de wasstraat. Wij wassen de auto aan het eind van de onderhoudsbeurt voor u zodat u weer schoon op weg kan. Heeft u liever vervangend vervoer? Dat is ook mogelijk, bekijk hier het aanbod.