Dubbele bediening


Dubbele bediening van uw lesauto

Bied uw cursisten meerwaarde met dubbele bediening in uw lesauto

Heeft u een mooie lesauto of een uitgebreide autoschool en wilt u uw cursisten meerwaarde bieden? Dan is het tijd voor dubbele bediening in uw lesauto! Dankzij dubbele bediening bent u in staat om op de juiste momenten in te grijpen en uw cursist bij te sturen. Nog geen dubbele bediening in uw lesauto? Dan staan wij voor u klaar!

Dubbele bediening lesauto? Wij brengen maatwerk!

Bodemplaten, plaatsing van de airco, pedalen er is geen auto met exact hetzelfde interieur. Naast dat deze factoren de ruimte voor de voeten bepalen, hebben ze ook invloed op de kracht die nodig is voor het intrappen van de pedalen van de dubbele bediening in uw lesauto. Onze specialisten nemen de tijd om het interieur van uw auto te analyseren en zorgen voor optimale dubbele bediening op maat.

Duurzaamheid    Onopvallendheid    Op maat gemaakt    10 jaar garantie!

Innovatief Peheja-systeem

Het Peheja-systeem is het hoogwaardige Nederlandse kwaliteits-systeem met als basis een flexibele bekabeling. Om de kwaliteit van onze dubbele bediening te waarborgen werken wij uitsluitend met dit hoogwaardige systeem. Het bestaat uit voertuig-specifieke stalen supplementen waardoor de kans op kabelbreuk minimaal is. Daarnaast is het herbruikbaar en over te bouwen in ieder gewenst ander voertuig. Prettig, betrouwbaar en duurzaam.

Dubbele bediening in uw lesauto? Wij staan voor u klaar!

Tijd voor duurzame, onopvallende en op maat gemaakte dubbele bediening in uw lesauto? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!