Update: Coronavirus – COVID-19


Update: COVID-19 – 15/12/2020 08:13

Onze werkplaatsen blijven geopend

De lockdown die op 14 december werd aangekondigd, geldt voor alle niet-essentiële winkels en niet-medische contactberoepen. Dit betekent voor ons dat de showroom met ingang van 15 december gesloten is. De werkplaatsen blijven wel geopend. Ook voor het huren van onze mobiliteitsoplossingen blijven wij bereikbaar. De gezondheid van u en onze medewerkers staat op de eerste plaats. Houd in onze vestigingen afstand en draag een mondkapje. Onze overige maatregelen zijn hier te lezen.

Samen voorkomen we spreiding van het coronavirus.

Veelgestelde vragen

Kan ik terecht voor onderhoud, reparatie en schades?
Onze werkplaats is geopend voor onderhoud, reparatie en schades zodat u mobiel kunt blijven. Wij adviseren om gebruik te maken van onze gratis haal- en brengservice. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via onze werkplaatsplanner.

Kan ik langsrijden voor een klein defect?
Het is handig om van te voren even contact op te nemen met onze service-adviseurs. Voor een klein defect kunt u vaak gewoon langsrijden.

Kan ik een auto komen bezichtigen in de showroom?
Onze showrooms zijn voorlopig gesloten. Onze verkoopafdeling is bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en de website. De auto kunt u ook alvast virtueel bekijken via videobellen. Met een gratis proefrit én levering aan huis kunt u toch uw nieuwe auto kopen. Lees meer over auto kopen aan huis.

Kan ik mijn nieuwe auto nog wel komen ophalen?
De levering van uw nieuwe auto verzorgen wij gratis bij u thuis. In overleg kan de werkplaats de nieuwe auto ook meegeven.

Zijn de wasboxen geopend?
De doe-het-zelf wasstraten zijn zowel in Elspeet, Nunspeet als ook Putten geopend. U hoeft hier geen mondkapje te dragen. Opwaarderen van uw waspas (WAP) kunt u doen bij de werkplaatsreceptie.

Kan ik wachten in de wachtruimte tijdens een afspraak?
U kunt gebruik maken van onze wachtruimtes die aangepast zijn conform de richtlijnen. Tevens bieden wij de volgende oplossingen: gratis haal- en brengservice, vervangend vervoer (auto/gratis fiets),

Kan ik een proefrit maken met een auto?
Wij kunnen voor een proefrit zorgen op afspraak, ook bij u thuis.

Ik heb een bakwagen gehuurd, kan ik deze nog ophalen?
De verhuur op onze vestigingen gaat door. U kunt dus uw gehuurde bakwagen / personenbus / bestelbus bij ons ophalen. Wilt u een afspraak plannen maak dan gebruik van onze planner.

Ik heb een vraag die niet beantwoord is.
U kunt gebruik maken van ons contactformulier