Wat doen wij?


Inmiddels is Autobedrijf Franken BV uitgegroeid naar een full service bedrijf met 16 medewerkers. Met de verkoop van de merken Ford en Opel, zowel nieuw als gebruikt bedienen ze op drie vestigingen inmiddels een groot gebied. Maar wat doen wij?

Het volledig ontzorgen van uw mobiliteit en kwaliteit te leveren is het speerpunt van het bedrijf. Dat betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt brengen voor onderhoud en reparatie, een betrouwbare occasion aan kunt schaffen, maar ook kunt profiteren van de vele aanbiedingen op nieuwe auto’s die er worden aangeboden. Als dealer hebben wij veel te bieden, maar wij gaan nog een stuk verder, bijvoorbeeld door gebruikte auto’s met 7 jaar garantie aan te bieden. Denk ook aan Private lease, wat de laatste jaren een enorme vlucht neemt. Niet alleen onze eigen merken kunnen wij onderhouden, ook voor andere merken kunt u gerust bij ons terecht. Voor alle merken bieden wij een gratis pechpas aan na de beurt, zodat u 24 uur per dag in heel Europa geholpen wordt bij een onverwacht probleem. Dit is uniek bij Franken.

Ook voor de verhuur van een bedrijfswagen en/of een 9 persoonsbus kunt u bij ons terecht. Neem een kleine Opel Combo tot een grote Ford Transit bakwagen met laadklep, voor uw verhuizing.

We zijn geen prijsvechter, aldus Adrie Franken, maar willen onze klanten het beste aanbieden op dealerkwaliteit voor een scherpe prijs. De klant staat bij ons centraal en dat willen wij op alle mogelijke manieren laten voelen. Onze service gaat dan ook ver. Denk aan gratis haal en brengservice, vervangend vervoer, gratis wassen na onderhoud; oftewel zorgeloze service! We hebben inmiddels een goede naam opgebouwd en hopen samen met onze medewerkers hier in de toekomst nog verder mee door te groeien.

Voor de zakelijke markt is Ford en Opel goed vertegenwoordigd met de bedrijfswagens. Ook daar kunnen we veel in betekenen. Van klein tot groot. Uw auto is uw werkpaard, daar kunt u niet zonder mee. Daar zorgen we voor. Ook kunnen we de ondernemer zakelijke pakketten aanbieden zoals onderhoudscontracten, vervangende bussen en natuurlijk leasecontracten.

We hopen u te mogen begroeten op onze vestiging in Elspeet, Nunspeet en Putten.